• 1/10
    Уже з 18 червня новою послугою у тестовому режимі скористаються пасажири поїздів №81 Київ — Ужгород, №104 Київ — Маріуполь, №7 Київ — Івано-Франківськ і №749 Київ — Івано-Франківськ
    Уже з 18 червня новою послугою у тестовому режимі скористаються пасажири поїздів №81 Київ — Ужгород, №104 Київ — Маріуполь, №7 Київ — Івано-Франківськ і №749 Київ — Івано-Франківськ
  • 2/10
  • 3/10
    Замовити обід можна на пасажирське місце за телефоном, вказаним у меню, через офіціанта-стюарда або отримати у спеціально обладнаному сервісному купе
    Замовити обід можна на пасажирське місце за телефоном, вказаним у меню, через офіціанта-стюарда або отримати у спеціально обладнаному сервісному купе
  • 4/10
  • 5/10
    Склад меню залежить від сезонності представленої продукції
    Склад меню залежить від сезонності представленої продукції
  • 6/10
  • 7/10
    На вибір пасажири зможуть купити ланч-бокс з певним набором страв і напоїв або за бажанням окремі гарячі страви, снеки та напої
    На вибір пасажири зможуть купити ланч-бокс з певним набором страв і напоїв або за бажанням окремі гарячі страви, снеки та напої
  • 8/10
  • 9/10
    Ланч-бокс можна буде замовити під час придбання квитка онлайн або у касі на станції, а також безпосередньо у вагоні. Вартість ланч-боксів у залежності від асортименту становитиме 95 і 115 грн
    Ланч-бокс можна буде замовити під час придбання квитка онлайн або у касі на станції, а також безпосередньо у вагоні. Вартість ланч-боксів у залежності від асортименту становитиме 95 і 115 грн
  • 10/10
    Також можна замовити сендвічі та різноманітні десерти. Ціна перших і основних страв — від 38 грн за порцію, сендвічів — 42 грн, десертів — від 18 грн, сніданки коштують від 29 грн
    Також можна замовити сендвічі та різноманітні десерти. Ціна перших і основних страв — від 38 грн за порцію, сендвічів — 42 грн, десертів — від 18 грн, сніданки коштують від 29 грн
Поділитися